Vi söker ny medarbetare!

april 4, 2018 10:02

KUNDANSVARIG SÄLJARE EFTERMARKNAD   - SÖDRA SVERIGE

TJÄNSTEN Du jobbar i ett team där alla är viktiga spelare för att nå upp till våra gemensamma mål. Vi arbetar med produkter inom eftermarknad där viss teknisk kompetens krävs. Mycket av vår försäljning är helt kundunik och all vår försäljning sker via återförsäljare. Du kommer att behöva resa i södra Sverige då vi tror på en tät personlig kontakt med våra kunder. Övrig tid är du stationerad på vårt säljkontor i Göteborg. För rätt person kan vi skapa kontorsmöjligheter på annan ort i södra Sverige. Du kommer att få arbeta både med befintliga kunder samt bearbeta potentiella nya kunder.

ERFARENHET Vi söker dig som har ett stort driv, är strukturerad och brinner för organisationer som är på en tillväxtresa. Du är också resultatinriktad och har passion för affärer med fokus på långsiktighet och förtroende. Du kommer att vara budget -och resultatansvarig för din region.

Branscherfarenhet är givetvis en fördel och vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning på försäljning/marknadsföring. Dokumenterad teknisk kompetens är också starkt meriterande.

VI ERBJUDER - En chans att vara med i ett serviceinriktat och kunnigt säljteam med stor branscherfarenhet. – En ansvarsfull roll hos en stabil och trygg ägare. – En stimulerande arbetsmiljö hos ett företag som är med och driver utvecklingen i sin bransch. – En möjlighet att verka i en miljö där vi erbjuder kvalitativa produkter och en god service.

FRÅGOR Besvaras av försäljningschef Marcus Woxneborn, 031-719 50 48 eller marcus.woxneborn@broson.se. Läs gärna mer om oss på www.brosonwheels.se

ANSÖKAN Välkommen med din ansökan märkt ”Kundansvarig Södra” per e-post till jobb@broson.se . Urvalet sker löpande.